LadyBugFestival 2013 Torsdag 10 oktober kl. 21.00 ”Alla har ADHD” Stand-Up Coemdy

AllaHarADHD_WEB_300dpi_MellanKomikern Yvonne Skattberg turnerar vidare med sin uppskattade och tänkvärda föreställning ”Alla har ADHD” och gästar torsdag 10 oktober kl.21.00 LadyBugFestival i Göteborg. Festivalpris 150:- på www.bioroy.se

Alla har ADHD…eller vad ska vi vanliga pappskallar skylla på som inte har någon diagnos? En allvarligt rolig föreställning för dig med eller utan medicinering.

Medverkande/Manus: Yvonne Skattberg
Bearbetning/regi: Maria Franceschi
Ljudeffekter: Kombatant AB

”Yvonne Skattberg äger den tomma blickens geni” Ingegärd Waaranperä, DN

”Träffsäkert och skrattframkallande! En riktig muntration!”
Personalen på Gröndalsskolan/Årstadalsskolan

”Yvonne Skattberg har det som krävs för att lyfta en publik; en rejäl dos skarpsinne och en energi som nästan går att ta på.”
Jani Pirttisalo, Mitti 1/3 2011

Föreställningen tar upp det högaktuella ämnet Diagnos Sverige. Yvonne upptäckte en dag att alla i hennes omgivning inklusive några familjemedlemmar samt halva kändissverige plötsligt hade ADHD.
Är det en ny epidemi som brutit ut kan man undra? Eller vad är det som hänt?

”Alla har ADHD” hade premiär på Boulevardteatern i Stockholm och Yvonne har därefter turnerat runtom i Sverige med sin föreställning
Yvonne har även spelat ”Alla har ADHD”  för Svenska Läkarsällskapet och varit med och debatterat i Debatt på SVT med anledning av föreställningen

Biljetter till föreställningen finns att köpa på Bio Roy Kungsportsavenyn 45 031-208011 www.bioroy.se

Yvonne Skattberg ingick under flera år i showgruppen ”En liten Jävla Kvinnorörelse” med bla Anna-Lena Brundin och Ann Westin och har bl.a medverkat i TV i Stockholm Live, Extra Extra, Släng dig i Brunnen, Comedy fight club.
Yvonne är just nu även aktuell som regissör för humorshowen ”Det måste vara rätt” med Carina Perenkrantz och Pernilla Parszyk, kända som Judit & Judit i Comhem-reklamen.
Höstens turné
3 okt Varbergs Teater
9,16,23 okt Södra Teatern, Stockholm
10 okt Bio Roy, Göteborg
12 okt Vänersborgs Teater
7 nov Palladium Malmö

www.norrabrunncomedy.se
www.yvonneskattberg.com